Vreemde figuren rennen door de Oostermeent.


carnaval fun run

In het winkelcentrum Oostermeent werd namelijk vanmiddag de Carnavals Funrun gehouden. Zo waren er feeën, politiemannen en vrouwen, panda’s zelfs een wandelende banaan en een zak patat! bekijk de fotoserie.

Om 13:30 uur werd er gestart met een warming-up op het plein. Daarna renden de kinderen om het watertje van de Oostermeent. Na afloop van de run werden er prijzen verloot en werd er nog even verder carnaval gevierd. Deze activiteit werd georganiseerd door Oostermeent Sportief, Oostermeent sportief is een initiatief van de gemeente Huizen. De buurtsportcoaches organiseren sport(evenementen) en bewegingsactiviteiten voor jong en oud.

foto’s Vincent Snoek

Blijf op huizer hoogte

Wil je ook weten wat er in Huizen gebeurt ? Wij brengen Huizen dagelijks van A tot Z  in beeld. Kijk hier voor de laatste nieuwtjes en mooiste foto’s van Huizen en blijf op Huizer hoogte !
Like onze Facebookpagina en mis niets.

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter