Le Salonard vertrekt uit Huizen

Aanstaande zaterdag zijn ze voor het laatst open. Om 17:00 sluit delicatessenzaak/lunchroom Le Salonard aan de Kerkstraat voorgoed de deuren in Huizen. Niet omdat het niet goed loopt, maar omdat het eigen Amsterdam te veel trekt.

Gemis

De afgelopen twee weken is de familie Bakker erachter gekomen dat ze toch wel erg veel vaste klanten hebben. Stuk voor stuk geven ze aan dit kleine beetje Amsterdam in Huizen te gaan missen. We wensen de familie alle goeds bij hun nieuwe avonturen!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter