Opruimwerkzaamheden Kerkstraat gestart

Deze week zijn de opruimwerkzaamheden aan Kerkstraat 54-58 gestart. Het pand, dat op 6 augustus grotendeels afbrandde, wordt vooralsnog niet gesloopt. Wat de toekomst voor het pand brengt is nog onzeker; eigenaar en verzekeraars zijn nog druk met elkaar in gesprek.

Veiligheid

De opruimwerkzaamheden op het moment zijn vooral voor de veiligheid. Zoveel mogelijk losse onderdelen worden opgeruimd en er wordt goed opgelet of er ergens sprake is van asbest. Voor de duur van de werkzaamheden is de Kerkstraat hier niet toegankelijk voor fietsers en bevoorradingsverkeer. Fietsers kunnen over de Burgemeester Munnikhuizenstraat of de Havenstraat omfietsen, of afstappen en de stoep nemen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Kerkstraat bijna in oude glorie - OpHuizerhoogte.nl
    8 juni 2020 op 17:48

    […] kan de brand vergeten die Kerkstraat 54-58 bijna 2 jaar geleden grotendeels verwoestte. Sindsdien is er hard gewerkt aan het herstel van het pand, en sinds kort zijn eindelijk de […]

  • Laat een reactie achter