Kijkshop is failliet

Het rolluik bleef dicht vandaag bij de Kijkshop. 40 jaar na de start van de bekende keten is dan nu helaas het doek toch gevallen. Toen een innovatieve manier van winkelen, werd een nostalgische manier van winkelen. Wie heeft er niet van die papiertjes zitten invullen met een balpen vastgeschroefd aan een ketting? Veel winkels van de keten zijn nog open voor executieverkoop, maar Huizen is 1 van de 12 die gesloten blijven van een in totaal 62 winkels. Of er in Huizen nog een executieverkoop komt is onbekend. 

Nadat Scapino verhuisde naar de begane grond zijn er nu boven 2 leegstaande panden en dat geeft toch een grauw gezicht. Hopelijk komt er snel een invulling voor deze mooie winkelpanden op een unieke locatie in het Oude dorp. Er werd natuurlijk al eerder gespeculeerd over welke winkels we graag in Huizen zouden verwelkomen. Het blijft afwachten.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter