Primera breidt uit met pand Steps

De Primera in winkelcentrum Oostermeent gaat uitbreiden en betrekt daarbij ook het oude winkelpand van Steps. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de nieuwe winkel. De samenvoeging van de twee winkelpanden zorgt ervoor dat de winkel aanzienlijk groter wordt. De winkel gaat van 90 m2 naar 220 m2. Het assortiment zal dan ook enorm worden uitgebreid.

primera

Op zaterdag 28 maart a.s. zal de winkel feestelijk geopend worden.
De visie van de overkoepelende organisatie is om naast de huidige producten een breder assortiment aan te bieden voor onder meer mobiele telefonie zoals mobiele telefoons, telefoonabonnementen en is Primera reseller van Apple accessoires.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter