Nieuwe trouwlocatie Õ Donder

Nieuwe trouwlocatie Huizen Õ Donder

Huizen is weer een trouwlocatie rijker! Vandaag trouwde het eerste paar in Eethuys Õ Donder. Bij Jeroen en Marjolein Smit sloeg de vlam in Õ Donder over, en zij konden zich geen andere locatie voorstellen om elkaar het jawoord te geven. Gelukkig bleek de gemeente Huizen welwillend om van Õ Donder een officiële trouwlocatie te maken.

Nieuwe trouwlocatie Huizen Õ Donder

Zevende trouwlocatie

Met het toevoegen van Õ Donder kunnen bruidsparen nu in Huizen op zeven bijzondere plekken terecht om te trouwen. Daarnaast kan er natuurlijk ook in het gemeentehuis getrouwd worden. Õ Donder, sinds 1995 gevestigd op de hoek Voorbaan/Havenstraat, is een knusse, sfeervolle locatie waar bruidsparen niet alleen hun ceremonie kunnen houden, maar ook receptie of diner kunnen organiseren. Õ Donder denkt graag mee om de dag voor elk stel zo mooi mogelijk te maken.

Geïnteresseerde paren kunnen contact opnemen met Õ Donder op 035-5257357 of 06-22977594. Vraag naar Robert Wehman.

Nieuwe trouwlocatie Huizen Õ Donder
Nieuwe trouwlocatie Huizen Õ Donder
Nieuwe trouwlocatie Huizen Õ Donder
Nieuwe trouwlocatie Huizen Õ Donder

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst Larisa Landré

OpHuizerhoogte wordt mede mogelijk gemaakt door Õ Donder. Wil je ons ook sponsoren als Huizer ondernemer en daarmee hyperlokaal in de spotlights komen? Kijk dan bij onze advertentiemogelijkheden.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter