Summerproof met The bodyhouse

Iedereen kent wel iemand die iedere zomer weer op ziet tegen die heerlijke zonnige en warme zomer. Dit niet zozeer vanwege het fijne weer, maar vanwege de weinig verhullende kleding en soms het net niet ‘perfecte lichaam. Dus je gaat in februari al naar het strand of kom gewoon eens kennismaken bij The Bodyhouse in Huizen.

The Bodyhouse

Natuurlijk bestaat het ‘perfecte lichaam’ niet, iedereen heeft daar een ander beeld bij. Wel zien we in de eerste maanden van het jaar dat velen met hun goede voornemens aan de slag gaan. Tevens gebeurt het dan ook regelmatig dat deze goede voornemens zulke hoge doelen bevatten dat deze al binnen een paar weken ontmoedigend zijn en dus in de ijskast geparkeerd worden.

Maar wisten jullie al dat er hiervoor een oplossing binnen handbereik ligt? Bij The Bodyhouse wordt gebruik gemaakt van het apparaat waarvan is aangetoond dat vet wordt afgebroken en spierweefsel wordt opgebouwd. Deze behandeling resulteert in een gezonder lichaam met onmiddellijk verlies in lichaamsomvang, in een gladdere huid, afname van cellulitis en een verbeterde bloedsomloop.

Klinkt als te mooi om waar te zijn, toch? Niets is minder waar, bij The Bodyhouse staat men zo achter de behandeling en resultaten dat bij een proefbehandeling wordt gegarandeerd dat je minimaal 4 cm lichaamsomvang verliest, is het resultaat minder dan 4 cm dan is de proefbehandeling gratis!

En om jou te helpen bij het waarmaken van jouw goede voornemens en zo komende zomer zonder onzekerheid in jouw zwemkleding aan de rand van het zwembad of op het strand te vertoeven, geeft The Bodyhouse nu een korting van € 5,= op de proefbehandeling. Gebruik hiervoor de kortingscode; ophuizerhoogte.

Je vindt The Bodyhouse aan de Loswal in Huizen bij het winkelcentrum Oostermeent.
Wil je meer weten over de behandelingen ? Kijk dan op www.thebodyhouse.nl / info@thebodyhouse.nl / 035-8886484

bodyhouse

 

Blijf op Huizer hoogte

De laatste nieuwtjes en leukste foto’s van Huizen vind je op OpHuizerhoogte. Wij brengen iedere dag Huizen en haar inwoners en ondernemers in beeld.
Volg ons op facebook en blijf zo op Huizer hoogte.

The Bodyhouse is sponsor van OpHuizerhoogte. Hierdoor kunnen wij Huizen dagelijks in beeld blijven brengen voor alle lezers. Wil je ook met je onderneming in beeld komen ? Neem dan contact met ons op. We vertellen er graag meer over.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter