Restyle Uitvaartcentrum Rebel

Huizen Rebel Rebel-Uitvaart

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het restylen van uitvaartcentrum Rebel aan de Ceintuurbaan in Huizen. De huidige locatie, waar het bedrijf alweer veertien jaar gevestigd is, was toe aan een kleine make-over. Nieuw interieur, meubels en raambekleding zorgen voor een frisse, rustige en huiselijke aanblik. 

Een goed voorbeeld hiervan is de familiekamer waar een nieuwe keuken is geplaatst en de vloer is aangepast zodat er nu geen drempel meer bestaat tussen de familiekamer en de rest van het uitvaartcentrum.

Wilt u meer zien? Neem dan gerust contact op, of kom zaterdag 18 mei 2019 langs op de open dag.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Henk Heijnen

Dit delen:

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter