Croquetten & Chocolade Pop-up

Croquetten & Chocolade Pop-up Huizen

Wellicht ben je er al langs gereden: de Croquetten & Chocolade Pop-up bij restaurant Beau Geste aan de Kerkstraat. Het is een initiatief van Jos Viester en Jeffrey Leunenberg, beiden woonachtig in Huizen en medewerkers van de Heeren van Loosdrecht Croquetteurs. Met de verkoop van kroketten en chocola willen ze meerdere vliegen in één klap slaan: een klein zakcentje voor ondernemers die het moeilijk hebben door corona, en geld ophalen voor sportverenigingen in Huizen.

Croquetten & Chocolade Pop-up Huizen
Sauzen e.d. zijn gesponsord door Oliehoorn, Bidfood en Hocras

Smaak te pakken

Jos Viester: “Nu de horeca is gesloten, zitten wij zonder werk. En niet alleen wij, ook verenigingen hebben geen inkomsten nu clubhuizen en kantines zijn gesloten en zij broodnodige inkomsten missen. Maar omdat wij geen ‘stilzitters’ zijn, steken wij de handen uit de mouwen met de actie: Wij hebben de Smaak te pakken!” Samen met Restaurant Beau Geste openden de Heeren van Loosdrecht een pop-upstore waar Broodjes Croquette (scharrelrundvlees) en veganistische Groentecroquetten worden verkocht. De croquetten en bitterballen zijn ook mee te nemen om thuis te frituren.

Croquetten & Chocolade Pop-up Huizen

Opbrengst voor verenigingen

Bij iedere verkoop gaat een deel van de inkomsten naar één van de deelnemende verenigingen: HSV Zuidvogels, SV Huizen, LTV De Bijvanck, BSV De Zuidvogels en de Huizer Hockeyclub. Aan het eind van de verkoopperiode wordt de balans opgemaakt en de inkomsten verdeeld tussen De Heeren van Loosdrecht, de verenigingen en leverancier van de chocolade, Novice uit Vierhouten. De pop-upstore is t/m 31 december 2020 op vrijdag open tussen 11:30 en 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Kerstboom Huizen
De kerstbomen zijn gesponsord door Praxis
Sinterklaas Huizen
Ook Sinterklaas ondersteunt het initiatief!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter