Elektrische auto zakt door het ijs op het Gooimeer

Gistermiddag rond half vijf zakte er een elektrisch autootje door het ijs op het Gooimeer aan de Zomerkade. De bestuurder was iemand aan het slepen over het ijs toen deze erdoorheen gingen. Ambulance personeel kwam ter plaatse, maar er raakte niemand ernstig gewond.

Aan de brandweer en Bergnet de zware klus om het voertuig te bergen. De brandweer van Blaricum kwam assisteren die aan het Stichtse strand even verderop aan het oefenen waren met de KNRM. Daarom konden er extra pakken geleend worden.

Met een extra lange lier en inspanning van de brandweer is het gelukt om het voertuig rond kwart over 7 van het Gooimeer af te krijgen. De bestuurder zijn rijbewijs is ingevorderd.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Daan Vos
    15 februari 2021 op 16:54

    Ik mag toch hopen dat die lul ook voor de kosten opdraait? Of zal dat weer uit de gemeenschapspot komen?

  • Laat een reactie achter