#komlatenwijaanbidden

#komlatenwijaanbidden Huizen

Wie vanmiddag over het Merk reed, zal vast hebben gedacht “wat is daar nou aan de hand?”. Een grote tent met banners, 200 vlaggetjes in de grond, tientallen mensen en live muziek. Wat je daar zag was een bid-manifestatie onder de noemer #komlatenwijaanbidden.

Kom laten wij aanbidden

De manifestatie is georganiseerd door het initiatief ‘Kom laten wij aanbidden!’. De bijeenkomst is geheel volgens de coronamaatregelen georganiseerd, en vooraf is contact met de Gemeente Huizen geweest om toestemming te krijgen. Er worden tien steden afgegaan, na vandaag volgen nog Zwolle en volgende maand het Malieveld in Den Haag.

#komlatenwijaanbidden Huizen

#komlatenwijaanbidden

De doelstelling van #komlatenwijaanbidden is “om het volk van God, in diverse steden en dorpen, bij elkaar te roepen om God te aanbidden en samen te bidden voor elkaar, voor de inwoners, voor de stad, voor de overheid en voor het Lichaam van Christus”, aldus hun website.

#komlatenwijaanbidden Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter