Valentijnsdiner Aan de Kade

Restaurant Aan de Kade heeft een heerlijk Valentijnsmenu samengesteld voor alle geliefden in Huizen. Naast gezellig en lekker eten ontvang je ook nog eens een leuke attentie als je aankomende donderdagavond samen komt eten.

Aan de Kade is een gezellig familierestaurant aan de Zomerkade. Zoals gezegd staat hier donderdag 14 februari alles in het teken van Valentijnsdag. Kijk hieronder voor het menu en verras je partner of gewoon een goede of lieve vriend of vriendin met een gezellig avondje uit.

Reserveer vast je tafeltje via het reserveringsformulier of bel naar Aan de Kade 035-2082918.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen 

wijnproeverij

Restaurant Aan de Kade is sponsor van OpHuizerhoogte. Mede dankzij hun steun blijven wij het meest bekeken fotoblog van Huizen voor jullie maken. Wil je ook adverteren en sponsoren ? Klik HIER voor meer informatie.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter