Domino’s pizza is jarig

Domino's Pizza

Domino’s Pizza Huizen bestaat vandaag precies 1 jaar en dat vieren ze ! Deze hele week wordt er getrakteerd. Van gratis Pizza’s tot Ben & Jerry’s ijs of cinnamonsticks. Dus houd de Facebookpagina van Domino’s Huizen in de gaten.  De eerste tien pizza’s mag OpHuizerhoogte vandaag al weggeven. Tag onder ons Facebookbericht je beste vriend of vriendin met wie jij graag een Dominos’ Pizza wil eten. De winnaars worden vanavond bekend gemaakt. De leukste reacties maken natuurlijk het meeste kans 😉

Één jaar Domino’s Pizza

De broers Sebastiaan en Martijn van Eijk opende vorig jaar hun pizzeria aan de Kerkstraat in het oude dorp. Ze kijken terug op een succesvol jaar. Het is natuurlijk altijd spannend als startende ondernemers maar het gaat hartstikke goed. We krijgen het steeds drukker en zijn inmiddels flink uitgebreid. Ook Domino’s Pizza zelf zat niet stil. De Domino’s deals app is gelanceerd, we verkopen nu ook sandwiches en er is natuurlijk de pizza-tracker, de app om op de minuut af je pizza door Huizen en Blaricum te kunnen volgen. Kijk hier het filmpje uit Huizen….

 

 

Actieweek

Tot en met 15 oktober is ook nog eens elke tweede pizza die je afhaalt in de winkel verkrijgbaar voor slechts €2,-.

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Domino’s Pizza Huizen is sponsor van OpHuizerhoogte. Dankzij onze sponsors kunnen wij Huizen in beeld blijven brengen. Wil je ook als Huizer ondernemer op OpHuizerhoogte als sponsor in beeld komen ? Kijk dan hier.

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter