Stuntweek bij Domino’s

Domino's

Zin in pizza ? Sebastiaan en Martijn van Eijk geven ze bijna weg deze week. De jonge broers zijn de franchisenemers van de Domino’s vestiging aan de Kerkstraat en houden deze week de zogenaamde stuntweek. Afgelopen najaar zijn ze met hun onderneming in Huizen gestart en het is hun eerste eigen zaak. “We hebben voor Huizen gekozen vanwege het dorpse karakter, de plek sprak ons meteen aan. Omdat het onze eerste zaak is, zijn we ook altijd zelf in de winkel aanwezig. We krijgen hulp van onze zus en nicht. We zijn echt een klein familiebedrijfje.”

Domino’s groeit ontzettend hard in Nederland. Wat de meeste mensen niet weten is dat bijna alle winkels worden gerund door zelfstandig ondernemers. Zij staan elke dag weer met passie voor de klant klaar en zo kunnen wij optimale kwaliteit garanderen. Eigenlijk zijn alle Domino’s vestigingen onderneminkjes met veel persoonlijke aandacht. Dit is ook wat ons zo aansprak toen wij in contact met Domino’s Nederland kwamen.” aldus Sebastiaan.

Domino's

Domino’s Stuntweek 

Deze hele week worden de pizza’s bijna weggegeven door Domino’s. Tot 16:00 uur kun je voor €2,99 al een medium pizza afhalen en daarna voor €3,99. De stuntweek duurt tot en met 19 maart. Dus als je trek hebt in de lekkerste pizza van Huizen …. kom langs bij Domino’s en laat je verrassen.

Je vindt Domino’s op 14 de Kerkstraat naast de Blokker en uiteraard kun je de leukste en lekkerste acties vinden op hun Facebookpagina.

 

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Iedere dag brengen wij Huizen, haar inwoners en ondernemers in beeld. Huizen van A tot Z. Wil je ook “op Huizer hoogte” blijven ? volg ons dan op onze Facebookpagina en kijk ook met ons mee.

Domino’s Pizza Huizen is sponsor van OpHuizerhoogte.nl. Door onze sponsors kunnen wij Huizen dagelijks voor u in beeld brengen. Wilt u ook met uw onderneming in beeld komen op ons blog ? Neem dan contact met ons op. We vertellen er graag meer over.

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter