De mooiste kerstboom haal je bij Tuincentrum Rebel

Je mooiste kerstboom haal je natuurlijk bij het Tuincentrum Rebel. De echte fijnsparren zijn van Hollandse bodem en vers gestoken en uiteraard is er ook volop keus van Nordmann-sparren of Servische sparren. Die laatste is uitermate geschikt om later in de tuin te kunnen planten.  Vanzelfsprekend helpen de mannen de boom even in een jasje voor het transport en wordt de boom in of op je auto gelegd.
kerstboom

En als je er dan toch bent, is het genieten van de mooiste kerstshow in Huizen. Volop keus als het gaat om de leukste kerstdecoraties. Tuincentrum Rebel is tot vanmiddag 17:00 uur open. En anders kan je natuurlijk ook maandagochtend weer terecht. Want er is genoeg.

Wil je meer informatie ? Kijk dan op www.tuincentrumrebel.nl

 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Diana
    11 december 2016 op 09:38

    De mooiste kerstboom haal je traditioneel van het land. Bij de Bestevaar, een echte verse betaalbare boom!

  • Laat een reactie achter