Ailem Export verhuist naar Holleblok

Ailem Export Holleblok Huizen

Levensmiddelenzaak Ailem Export van de familie Varlik verhuist van Oostkade 50 naar Holleblok 16, waar tot begin dit jaar DA drogisterij & parfumerie Holleblok gevestigd was. De winkel met oosterse producten opent vrijdag 30 augustus feestelijk om 8.30 uur met mooie aanbiedingen.

Verse producten

Naast veel lang houdbare oosterse producten, heeft Ailem Export wekelijks nieuwe, verse producten. Groente en vlees worden aangeboden tegen concurrerende prijzen en achterin de winkel is een groot assortiment verse en gedroogde kruiden te vinden.

Ailem Export Holleblok Huizen

In ontwikkeling

De verhuizing is ingegeven door de groei van de winkel. In ’t Holleblok heeft de familie meer ruimte voor de producten, in een modernere winkel. Ondertussen wordt er ook druk gewerkt aan een website én zijn de Varliks op zoek naar meer personeel. “We zoeken nog iemand die de kassa kan doen en kan helpen in de winkel”. Ben je jong en enthousiast, stuur ons dan een mailtje!

Elke week is er een andere aanbieding. Deze kun je vinden op flyers in de winkel. De openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Ailem Export Holleblok Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Ailem Export is sponsor van OpHuizerhoogte. Mede dankzij hun steun blijven wij het meest bekeken fotoblog van Huizen voor jullie maken. Wil je ook adverteren en sponsoren? Klik HIER voor meer informatie.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter