DA drogisterij Holleblok gesloten

DA drogisterij Holleblok

Lege schappen en dichte rolluiken: gistermiddag heeft DA drogisterij & parfumerie Holleblok om 12.00 uur voor het laatst de deuren gesloten. Na ruim een half jaar moet helaas geconcludeerd worden dat er niet genoeg klanten komen.

Kort leven

1 juni 2018 opende de drogisterij de deuren. Naast het reguliere aanbod drogisterijartikelen bood DA Holleblok ook een brillencollectie van Eye Love, voedingssupplementen en luxere geuren. Het overgebleven assortiment is afgelopen week ingepakt en vindt een nieuw leven in DA drogisterijen in onder andere Nijkerk en Lelystad.

DA drogisterij Holleblok

Verdriet

“Vooral voor de oudere mensen vind ik het heel erg. Die hebben voorzieningen dicht bij huis nodig, en nu verdwijnt er weer wat. Ik had echt verdrietige mensen aan de kassa. Die kwamen binnen voor een praatje.” aldus bedrijfsleidster Jenny Pool.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter