Snackbar Bambi sluit de deuren

bambiMisschien wel ooit de bekendste snackbar van Huizen heeft haar deuren gesloten. Snackbar Bambi is dicht. Recent nog was de zaak volledig verbouwd maar nu lijkt de zaak voorgoed gesloten en is ook de facebookpagina niet langer online. Zolang we ons kunnen herinneren bestond de Bambi al in Huizen.  Wie heeft er nou niet ooit een patatje gehaald…..

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    R.J. Tuijnman
    27 september 2017 op 09:56

    IS er wat vervelends gebeurd dan?

  • Laat een reactie achter