Tijdelijke winkel in voormalig Kruidvatpand

Sinds begin deze maand is er een tijdelijke winkel geopend in het voormalige Kruidvatpand aan de Kerkstraat. Deze outletwinkel staat bomvol opgekochte restpartijen voor kleine prijsjes en is in ieder geval open tot het eind van het jaar.

Bedlinnen

De eigenaar is van origine verkoper van bedlinnen, en dat is te merken. Achterin de winkel is een divers assortiment overtrekken, kussens en zelfs dekbedden te vinden. Verder zijn er ook al veel kerstartikelen te vinden. Een goede plek dus om binnenkort je kerstversiering te kopen voor uitverkoopprijzen!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter