’t Haagje loves Christmas

Ben jij ook gek op “kerstshoppen” ? Dit weekend opent ’t Haagje op de Achterbaan een kerstwinkeltje. Tegenover de gewone winkel vind je nu een winkeltje met alleen maar leuke kerstaccessoires voor in en om je huis.

Het winkelpand kwam leeg te staan na het vertrek van Loom&Lace. ’t Haagje heeft het winkelpand tijdelijk gehuurd en maakte er eerst een outletshop in. Deze week werd het omgetoverd tot het kerstwinkeltje.

kerstwinkeltje

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter