Wat komt nou waar?

Kloosterman Nefkens Huizen

Op en rond ’t Plaveen gebeurt een hoop. De voormalige garage van Nefkens is nog maar een karkas, rond de Lidl rijden de bouwvoertuigen af en aan, en verschillende bedrijfspanden staan leeg. Maar wat komt nou waar? We hebben alvast een paar antwoorden.

Kloosterman Nefkens Huizen

Kloosterman gaat naar Nefkens

Kloosterman Keukens en Badkamers verhuist een paar panden naar het voormalige pand van Nefkens. Hier hebben ze zo’n 500 vierkante meter meer oppervlakte dan in het huidige pand, zodat ze nog meer moois kunnen laten zien. Op deze opvallende locatie kunnen ze niet gemist worden! Het is nog wel even wachten op de verhuizing; de werkzaamheden duren nog een klein jaar.

Ladybird Huizen

Ladybird komt naast de Lidl

Naast de Lidl bouwt Ladybird aan haar eigen winkel en atelier. Het bruidsmodemerk, nu nog gevestigd aan de Handelsweg, is opgericht in 1970 en hangt in winkels in heel Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië, Ierland, Scandinavië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Polen. Naar verwachting trekt het familiebedrijf van het najaar in het nieuwe pand.

Ladybird Huizen

André Snel Autoschade verhuist ook

Ook André Snel Autoschade verhuist nog dit jaar. De autoschadehersteller zit nu nog een beetje verstopt op de Havenstraat, maar betrekt medio december het ruimere en beter zichtbare pand op de hoek van de Ambachtsweg en Rokerijweg.

André Snel Autoschade Huizen

En verder…?

Ondertussen wordt er natuurlijk ook nog hard gewerkt aan de woningen van Lux aan de Botterstraat. En tegenover de Krachtcentrale, achter de oude Lidl-winkel, wordt druk geschoven met hopen zand. Wat zou daar komen? Op het eerste gezicht lijkt het de vorm van parkeerplaatsen te krijgen, maar wie weet… Weet jij het, of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Peter Helmus
    25 februari 2020 op 20:35

    Zover ik weet is de grond naast Lidl al van hen zo lang ze er zitten voor toekomstige uitbreiding en gaan ze kantoorruimte bijbouwen.

  • Laat een reactie achter