Films van vroeger

Hoe zag het er vroeger uit in Huizen? Oude foto’s en film zijn een prachtig middel om nog eens terug te gaan naar de tijd van toen. Hoe zag ons “darp”er vroeger uit?

Huizer Filmmaand

Tot 23 mei houdt het Huizer Museum de Huizer filmmaand. Tot die tijd zijn er diverse oude films te bekijken over bijvoorbeeld stoomtram de Gooische Moordenaar. Je krijgt een mooi beeld hoe de tijd onze gemeente heeft doen veranderen.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotobewerking en nieuwe foto’s: Vincent Snoek

Oude foto’s: Huizer Museum

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter