Scheidingsstation Huizen tijdelijk op maandag open

Scheidingsstation Huizen

De boodschap is nog steeds: stel een bezoek aan het scheidingsstation zoveel mogelijk uit, kom alleen indien noodzakelijk. Maar om de enorme toestroom van bezoekers een beetje te kunnen spreiden en iedereen van dienst te kunnen blijven zijn, komt de GAD met een nieuwe maatregel: extra openingstijden op maandag. Dat betekent dat Scheidingsstation Huizen dan ook open is.

Scheidingsstation Huizen

Onveilige situaties

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen kunnen er slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijk op het scheidingsstation. Dit levert filevorming op voor de ingang en lange wachttijden voor bezoekers. Dit veroorzaakt onveilige verkeerssituaties en bedrijven in de omgeving van de scheidingsstations zijn hierdoor slechter bereikbaar. “Met de extra opening op maandag willen we met het oog op de aankomende feestdagen de drukte meer spreiden. Ook willen we hiermee mensen de gelegenheid geven hun afval te brengen die overdag werkzaam zijn in cruciale beroepen.” Wel benadrukt Daniël Walkot, directeur GAD, om vooral pas te komen als dat strikt noodzakelijk is en daarbij de aangescherpte toegangsregels in acht te nemen.

Scheidingsstation Huizen

Openingstijden

De scheidingsstations in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp gaan van maandag 20 april tot en met in ieder geval 25 mei extra open op de maandag van 12.00 tot 19.30 uur. Het scheidingsstation in Hilversum is al open op maandag tot 16.30 uur, hier wordt de openingstijd op maandag verlengd tot 19.30 uur. De openingstijden op de overige dagen blijven ongewijzigd.

Openingstijden op maandag
– Bussum 12.00 – 19.30 uur
– Huizen 12.00 – 19.30 uur
– Weesp 12.00 – 19.30 uur
– Hilversum 08.30 – 19.30 uur

Openingstijden rest van de week
– Dinsdag t/m vrijdag Alle locaties 08.30 – 16.30 uur
– Zaterdag Alle locaties 09.00 – 16.00 uur

Feestdagen gesloten
– Maandag 27 april (Koningsdag)
– Dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag)
– Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag)
– Maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag)

Alle maatregelen omtrent het coronavirus staan op een speciale pagina op de website van de GAD. Raadpleeg de website vooral voordat je een bezoek aan het Scheidingsstation Huizen overweegt.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Archieffoto’s: Vincent Snoek en Larisa Landré

Walking Football, sv Huizen, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter