Fortune Coffee ‘t Gooi: de lekkerste koffie dichtbij

Fortune Coffee ‘t Gooi

Bijna zes jaar geleden startte Sebastiaan Smits zijn avontuur als ondernemer bij Fortune Coffee Regio ’t Gooi. Toen met een medewerker aan zijn zijde, ondertussen rijdt hij samen met zijn collega’s Joey en Danny door de regio en wordt hij ondersteund door de CO. Samen leveren zij in Huizen en omgeving de lekkerste koffie aan andere ondernemers.

Wat Fortune Coffee onderscheidt? “Onze passie gaat verder dan alleen koffie. We hebben ook passie voor mensen. En vanuit die passie zetten we ons in om met koffie mensen te verbinden. Dat inspireert ons en geeft elke dag weer de energie om net dat beetje extra te doen voor onze relaties. En deze passie, inspiratie en natuurlijk onze persoonlijke service delen we graag met jou!” aldus Sebastiaan.

Dicht bij huis

Omdat Fortune Coffee ’t Gooi alleen klanten in Huizen en omgeving bedient, zijn ze er altijd snel bij als je iets nodig hebt of als er iets aan de hand is. Ze hoeven nooit uit de andere kant van het land te komen. Sebastiaan en zijn team helpen je met je keuzes in automaat en koffie, regelen tussentijdse leveringen en verzorgen het onderhoud. Is er toch een storing? Dan lossen ze dat binnen één werkdag op of leveren tijdelijk een vervangende koffieautomaat. Het team van Fortune Coffee ’t Gooi zorgt dat je zo snel mogelijk ontvangt wat je nodig hebt, ook als het niet gepland is. “We komen onze afspraken na en hebben een persoonlijke relatie met een glimlach.”

Fortune Coffee ‘t Gooi

Duurzaam en milieubewust

Fortune Coffee staat niet alleen voor goede koffie, automaten en persoonlijke service. Zij geloven ook in duurzaam en milieubewust ondernemen omdat iedereen daar beter van wordt. Zo levert Fortune Coffee onder andere koffie en thee met het Fairtrade, Rainforest Alliance of UTZ Certified keurmerk, is de meeste koffie verpakt in aluminiumvrije verpakkingen en worden de Passio koffieautomaten geassembleerd op zonne-energie. Daarnaast werken ze actief aan productrecycling en rijden Sebastiaan, Joey en Danny alleen in onze regio, zodat er geen onnodige autokilometers worden gemaakt.

Fortune Coffee: specialist in koffie en koffieautomaten

“Wij bieden altijd meer voor hetzelfde, of hetzelfde voor minder.” Bij Fortune Coffee begrijpen ze hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren zij goede, duurzame koffie uit representatieve automaten, eventueel zelfs aangepast naar de huisstijl van jouw bedrijf. En natuurlijk bieden ze een uitstekende service zodat je nooit zonder koffie zit. Zo zorgt Fortune Coffee Regio ‘t Gooi ervoor dat bedrijven en organisaties in Huizen en omgeving goede koffie, thee en andere warme dranken kunnen zetten. De beste service, dicht bij huis.

Fortune Coffee ‘t Gooi

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Larisa Landré

Banner Fortune Coffee 't Gooi

Fortune Coffee ‘t Gooi is sponsor van OpHuizerhoogte. Mede dankzij hun steun blijven wij het meest bekeken fotoblog van Huizen voor jullie maken. Wil je ook adverteren en sponsoren ? Klik HIER voor meer informatie.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter