Kerstsfeer proeven bij tuincentrum Rebel

Met ingehouden adem staan de kleintjes weer te kijken bij de grote ijsberen als je binnenkomt bij tuincentrum Rebel. De kerstsfeer heeft je meteen te pakken. Het tuincentrum is weer omgetoverd tot een prachtig kerstparadijs met ook dit jaar weer een enorme keuze aan de mooiste kerstaccessoires en versiersels. Overal zie je tal van winterse woonideeën voor de decembermaand, de laatste trends op het gebied van woonstyling.  Veel natuurtinten en natuurlijke materialen. Heerlijk om alvast inspiratie op te doen voor de feestdagen en de gezellige winteravonden binnenshuis.   rebel-kerst-8

Lady’s Night …alleen voor vrouwen !

Op woensdag 23 november organiseert tuincentrum Rebel weer een ouderwets gezellige Ladies night waar vriendinnen kunnen shoppen, proeven, kletsen, workshops kunnen volgen, een drankje kunnen drinken én muziek! Al jaren de leukste ladies night van Huizen, Blaricum, Hilversum en de rest van ’t Gooi! Ben jij erbij? Aanmelden kan op de volgende manieren: – via het formulier op de website – via toegangskaarten die bij de klantenservice op het tuincentrum voor u klaar liggen! rebel-kerst-6 rebel-kerst-7 rebel-kerst-4

Rivièra Maison

Nieuw bij Tuincentrum Rebel is de de shop van Rivièra Maison. Met de mooie meubels en accessoires creëer je zo nog meer sfeer. Kom gauw kijken en laat je inspireren. Doe je vóór 13 november een aankoop in de Rivièra Maison shop, dan maak je kans op één van de tien cadeaubonnen ter waarde van €25,-. De prijswinnaars worden op de website en Facebookpagina van het tuincentrum bekend gemaakt. rebel-kerst-2 rebel-kerst-13 Tuincentrum Rebel is geopend van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 18:00 uur. vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Volg Tuincentrum Rebel ook op Facebook en blijf op de hoogte van de leukste acties.  
Tuincentrum Rebel is sponsor van OogopHuizen/OpHuizerhoogte. Wil je ook als Huizer ondernemer in beeld komen op de leukste webblog over Huizen ? Neem dan contact op. We vertellen er graag meer over.
Wat is er te doen in Huizen ? Kijk voor de leukste uitjes en tips op onze evenementen agenda !
Het bericht Kerstsfeer proeven bij tuincentrum Rebel verscheen eerst op Oog op Huizen.

Voor Jou Uitgezocht