Vaarseizoen Vaarkracht van start

Vandaag opende onze burgemeester het vaarseizoen voor Stichting VaarKracht. Stichting VaarKracht is een vrijwilligersorganisatie, gevestigd in Huizen, die door het hele land heen kosteloos vaartochten aan kankerpatiënten en hun dierbaren aanbiedt. Het bestuur krijgt daarbij de onmisbare hulp van vele tientallen schippers en vrijwilligers van lokale haventeams.

vaarkracht

Vandaag werd het seizoen meteen geopend met een goede vaartocht over het Gooimeer. En wat zat het weer meteen mee. Na het welkomstwoord van Robert Rust en de burgemeester, werden de 51 gasten en 12 vrijwilligers verdeeld over 11 schepen waarna de vaartocht kon beginnen. Even er lekker tussenuit om je gedachten te verzetten. Rond 15.30 uur kwamen de schepen weer de haven invaren om met drankje en hapje nog even na te genieten van de mooie tocht.

vaarkracht

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

aandekade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter