Zesde Koningsspelen

koningspelen

Sinds het aantreden van Koning Willem-Alexander zijn elke laatste vrijdag voor Koningsdag de Koningsspelen. Een ochtend vol sport en spel voor alle basisschoolleerlingen die meedoen! In heel Huizen wordt er gesport, gespeeld en gelachen.

Openingsdans

Opening Koningsspelen

Wethouder Marianne Verhagen verzorgde op de velden van HSV Zuidvogels de officiële opening. Op deze velden sporten de leerlingen van de Dr. Maria Montessorischool, de Tweede Montessorischool en Montessorischool De Gouden Kraal. Na de opening werd er door alle leerlingen samen gedanst.

Verschillende locaties

In heel Huizen wordt er gesport. Wij hebben foto’s gemaakt bij HSV Zuidvogels, SV Huizen (Tweemaster) en op de velden van Honkbalvereniging Zuidvogels (Springplank). Staan jouw kinderen erop?

Touwtrekken

Schipper mag ik overvaren

Hockey

Einddans

koningspelen

Blikwerpen

koningspelen

Volleybal

koningspelen

Ringwerpen

koningspelen koningspelen koningspelen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré en Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter