Hoera, een baby

baby huizen

Weer eens iets anders dan de ooievaar. Aan de Hagedis hangt een meterslange waslijn vol babykleertjes. De baby is in een creatief wiegje terecht gekomen want, naast de grootste verlichte “kerst”boom van Huizen, zie je hier altijd bijzondere leuke creaties in de tuin. Een oude piano vol viooltjes bijvoorbeeld. We wensen, namens team Ophuizerhoogte, de kersverse ouders heel veel geluk en gezondheid met hun kleine uk.

baby huizen ophuizerhoogte

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter