Dierendag bij de Kinderboerderij

Dierendag Kinderboerderij Warande Huizen

Op vrijdag 4 oktober is het weer Werelddierendag! Traditiegetrouw wordt er bij Kinderboerderij De Warande van alles voor kinderen georganiseerd. Een poppenkastvoorstelling, knutselen, schminken en ponyritjes maken deel uit van het programma van deze dierendag.

Dierendag Kinderboerderij Warande Huizen

Programma dierendag

De dag begint om 10.00 uur met een leuke (gratis) poppenkastvoorstelling in de NME-ruimte. “Wil jij mijn mama zijn” wordt gespeeld door poppentheater Cassiopeia en is speciaal voor de allerkleinsten die nog niet naar school gaan. Omdat de kinderboerderij jarig is wordt er op gratis lekkers getrakteerd bij elk kopje koffie of thee.

In de middag is er van 14.00 tot 16.30 uur een leuk programma voor kinderen van alle leeftijden. Er wordt lekkers gemaakt voor de dieren, je kunt egeltjes knutselen, er is een knuffelhoek en kinderen kunnen zich laten schminken. Pony Daisy staat weer te trappelen om kindjes een rondje op haar rug te laten rijden en er worden leuke spulletjes verkocht die de deelnemers van de dagbesteding hebben gemaakt.

Voor de middagactiviteiten heb je een activiteitenkaart nodig. Deze kost 3 euro, paardrijden 1 euro.

Dierendag Kinderboerderij Warande Huizen
Dierendag Kinderboerderij Warande Huizen

Lever je kleine elektrische apparaten in

Als je deze dag toch naar de kinderboerderij gaat, neem dan je afgedankte kleine elektrische apparaten mee. In ruil voor je oude krultang, staafmixer, mobieltje of een ander klein elektrisch apparaat krijg je nu bij de kinderboerderij een Wecycle Recycle memospel cadeau (op=op). Het gratis spel is leuk en leerzaam voor jong en oud. Alle Wecycle-inleverpunten voor afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste), waaronder kinderboerderijen komen voor in het spel.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Archieffoto’s Larisa Landré en Inge Jansen

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter