Als twee bussen kussen

Botsing bussen busstation Huizen

Vanochtend rond 10.30 uur zijn er twee bussen met elkaar in aanraking gekomen bij het busstation. Er zijn geen gewonden gevallen. Of er mensen in de bussen zaten ten tijde van het ongeval is ons onbekend.

Botsing bussen busstation Huizen

Vermoedelijk werd de bocht te krap genomen. Door de aanrijding is er wel veel materiële schade, maar gelukkig bleef het daar bij. Personeel van Connexxion heeft het busstation daarna weer schoon gemaakt.

Botsing bussen busstation Huizen
Botsing bussen busstation Huizen
Botsing bussen busstation Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s:  Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter