Eenzijdig ongeval ’t Merk

Omstreeks kwart over elf vanavond is op ‘t Merk een auto tegen een boom gereden. Dit gebeurde vlakbij de kruising met de Bovenmaatweg. De automobiliste was vermoedelijk in slaap gevallen, zo laat de politie weten. Ze kwam er zonder letsel vanaf, bleek na controle in de ambulance. De auto raakte door de klap zwaar beschadigd en wordt waarschijnlijk total loss verklaard. Bergnet komt ter plaatse om het voertuig af te voeren. Door het ongeval heeft het verkeer enige hinder ondervonden.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter