Vergeten pannetje op het vuur, hond uit woning gered.

Woensdagmiddag rond twee uur kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan de Bakboord. Bij aankomst bleek er niemand thuis te zijn en heeft de brandweer besloten om het raam van de voordeur in te slaan om zo toegang tot de woning te krijgen. De brandweer heeft een hond uit de woning kunnen halen, die na controle werd opgevangen door een behulpzame buurvrouw. Er bleek een vergeten pannetje op het vuur te staan. De inzet trok veel bekijks van omwonenden. De Bakboord was enige tijd afgesloten voor verkeer. De brandweer heeft de woning geventileerd en is daarna retour gegaan.

De hond werd snel ter plaatse gecontroleerd door de brandweer.

De brandweer verschafte toegang tot de woning door de vooruit in te slaan.

De woning werd na afloop geventileerd.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter