Lichaam gevonden langs ’t Merk

Vanmorgen werd in de bossages bij de sportvelden langs ’t Merk een lichaam aangetroffen. De ruime omgeving rondom de parkeerplaats werd afgezet en medewerkers van Forensische Opsporing deden sporenonderzoek. De politie liet weten dat het mogelijk een zelfdoding betreft. Het onderzoek duurt voort.

dode-2

dode-4

dode

De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen voor Oog op Huizen dagelijks de gemeente Huizen in beeld. Iedere dag ziet u hier nieuwe foto’s van Huizen, haar inwoners en ondernemers. Huizen van A tot Z in beeld. Heeft u een leuke tip ? Mail ons dan op info@oogophuizen.nl

Wat is er te doen in Huizen ? Kijk voor de leukste uitjes en tips op onze evenementen agenda !

Het bericht Lichaam gevonden langs ’t Merk verscheen eerst op Oog op Huizen.

Voor Jou Uitgezocht