Brand in bejaardentehuis De Marke

brand MarkeEen drukke middag voor de brandweer. Na de hulpverlening in de haven bij een zinkend schip kon de brandweer meteen met spoed doorrijden naar bejaardentehuis De Marke voor brand in één van de woningen. De brand werd snel geblust maar er was sprake van behoorlijke rookontwikkeling. De bewoners werden geëvacueerd naar een ander gedeelte. Men is nu bezig het wooncomplex te ventileren.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. Uit voorzorg kwamen veel hulpdiensten ter plaatse.

brand marke

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is de opvolger van OogopHuizen. Hier zie je iedere dag nieuwe foto’s uit het dorp en lees je het laatste nieuws. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op Facebook en kijk met ons mee.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter