Ongeval Afrit Huizen

Vanmiddag rond 17:00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A27 bij de afrit Huizen. De zwarte bestelbus stond met pech stil op de vluchtstrook en stond net op het punt om weg getakeld te worden door de wegenwacht toen de koeriersbus achterop reed.  Bij het ongeluk is de bestuurder van de koeriersdienst gewond geraakt. In de zwarte bestelbus was gelukkig niemand meer aanwezig. De beide busjes en de takelwagen van de wegenwacht raakten zwaar beschadigd. De avondspits werd behoorlijk gehinderd door het ongeval. De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook weten wat er in Huizen gebeurt ? Volg ons dan op onze Facebookpagina. Hier zie je iedere dag weer nieuwe beelden uit Huizen of lees je het laatste nieuws. Kijk met ons mee…

foto’s Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter