Fietser aangereden Blaricummerstraat.

Op de kruising Randweg met de Blaricummerstraat heeft vanochtend rond 8 uur een ongeval plaatsgevonden.

Ter plaatse bleek er een ongeval tussen een jongen op de fiets en een auto te hebben plaatsgevonden op de rotonde. Bij het ongeval bleek de jongen met zijn hoofd de voorruit van de auto te hebben geraakt. De ambulance kwam ter plaatse en heeft de fietser nagekeken. Uiteindelijk is de jongen met heupklachten voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het fotoblog van Huizen. Iedere dag zie je hier de laatste nieuwtjes en leukste foto’s uit Huizen.  Wil je onze berichten blijven volgen ? Like ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee

Foto’s: Vincent Snoek.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter