Meerdere voertuigen in brand op de Korenwolf

Vannacht rond half vier werd de brandweer gealarmeerd voor een autobrand op de Korenwolf naast scholengemeenschap de Huizermaat. Ter plaatse bleken er twee voertuigen in lichterlaaie te staan. De brandweer kon voorkomen dat een werkbus die ernaast de auto’s geparkeerd stond ook in vlammen opging. De bestelbus raakte daarbij ook zwaar beschadigd en moet waarschijnlijk ook als verloren worden beschouwd.

De brandweer wist de heftige vlammen snel onder controle te krijgen, waardoor de achtergelegen schutting geen vlam heeft kunnen vatten. Hoe de brand is ontstaan in onduidelijk. De politie neemt de zaak verder in onderzoek. Bergnet heeft meerdere ritten moeten maken om de voertuigen te bergen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

help de Huizer botters

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter