Bromfietser gewond bij aanrijding Bovenmaatweg

Rond 13.00 uur vanmiddag raakte een bestuurder van een bromfiets gewond nadat hij in botsing was gekomen met een personenauto. Het ongeval gebeurde op de Bovenmaatweg ter hoogte van het Shell tankstation. Hoe het slachtoffer er aan toe is, is niet bekend. Gelukkig kon hij zelf de ambulance in lopen en werd daar verder nagekeken. Het kruispunt bij met de Monnickskamp is altijd opletten geblazen. Hopelijk valt het allemaal mee voor alle betrokkenen.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook weten wat er allemaal in huizen gebeurt ? Op Huizer hoogte zie je iedere dag nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit “’t dorp”. Wij brengen Huizen van A tot Z in beeld. Blijf op Huizer hoogte en volg ons op onze Facebookpagina.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter