Auto rolt van oprit A27

kRond tien voor zeven vanochtend kreeg de politie een melding binnen van een ongeval op de toerit naar de A27. Ter plaatste bleek er een auto op de kop in de berm beland te zijn. Het is onduidelijk hoe het ongeval heeft plaatst kunnen vinden; er waren geen andere voertuigen bij betrokken. De auto kan als total loss worden beschouwd. Er waren geen gewonden. Wellicht heeft u hierdoor wat hinder ondervonden in de ochtendspits. 

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter