Poging tot overval op Attent

Rond 17:15 vanmiddag deden drie personen een poging tot een overval op de Attent aan de Karel Doormanlaan. Bij deze poging is niets buit gemaakt en niemand gewond geraakt. In verband hiermee is de politie opzoek naar drie personen op een scooter. Twee dragen regenjassen met capuchon en sportschoenen en hebben een slank postuur.

De agenten ter plaatse hebben de plaats van de poging tot overval overgedragen aan de recherche. Er zal geen sporenonderzoek worden gedaan.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter