Bestelbusje brandt uit op de A1

autobrand

Vanochtend rond half 6 vatte een bestelbusje brand op de A1, op de grens tussen Huizen en Bussum.  Het voertuig vatte goed vlam. Door de grootte van het vuur en de rookontwikkeling is de snelweg enige tijd dicht geweest. Vermoedelijk is het voertuig door een technisch mankement in brand gevlogen.

De ANWB adviseerde automobilisten om te rijden via de A6 en A27. Er ontstond een file van 4 km lang. De snelweg is even na 7 uur weer vrijgegeven. autobrand snelweg politie

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter