Autobrand aan de Tjonger

Vannacht rond drie uur kreeg de brandweer een melding binnen van een autobrand op het parkeerdek aan de Tjonger. Een buurtbewoner zag tot haar schrik metershoge vlammen op de parkeerplaats en schakelde meteen de brandweer in. Ter plaatse bleek de auto al flink in vlam te staan. De brandweer heeft het vuur geblust en een naast geparkeerde auto nat gehouden zodat het vuur niet zou overslaan. Deze auto heeft echter ook schade opgelopen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk. De politie sluit brandstichting niet uit. De volgende ochtend was de schade goed te zien.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter