Rustmaat gedeeltelijk ontruimd

Vanavond omstreeks acht uur is in wooncomplex De rustmaat aan de Monnickskamp, vlam in een pannetje geslagen. De hulpdiensten werden opgeroepen en een twintigtal bewoners van de omliggende appartementen werd uit voorzorg geëvacueerd.

Één van de bewoners is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis vanwege het inademen van rook. De brandweer heeft het complex gelucht en metingen verricht waarna de bewoners weer naar binnen mochten.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s  Vincent Snoek

lidl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter