Auto crasht in tuin op de Nieuwe Bussummerweg

Vannacht heeft er rond twee uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Nieuwe Bussummerweg. Daarna is de bestuurder er vandoor gegaan. Aan het bandenspoor op de weg is te zien dat het vermoedelijk fout is gegaan met het hard optrekken vanaf de verkeerslichten op de kruising met de Crailoseweg.

De auto schampte een boom en is daarna door de heg gestoven waar het een vlaggenmast omver reed en tegen de auto van de bewoners van de woning botste. Bergnet kwam ter plaatste om het voertuig te bergen. Met de “gewone”sleepwagen zou het niet lukken daarom is er een wagen met kraan vanuit Amsterdam gekomen.

De eigenaar van het voertuig is ter plaatse geweest en heeft aangifte van diefstal gedaan. Het voertuig is naar het politiebureau van Huizen gebracht, waar de politie de zaak verder in onderzoek neemt.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

help de Huizer botters

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter