Ongeval op de Crailoseweg

ongeval crailoseweg

Rond half tien vanmorgen heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Crailoseweg (N527) ter hoogte van restaurant de Goede Gooier. Het ongeval gebeurde nadat een bestuurder wilde keren via de busbaan en de achterop komende bestuurder niet meer op tijd kon remmen. Deze laatste reed de kerende auto in de flank aan.

ongeval crailoseweg ophuizerhoogte

Ambulancemedewerkers hebben ter plaatse de inzittenden gecontroleerd. Er hoefde gelukkig niemand mee naar het ziekenhuis. Eén rijstrook is tijdelijk afgesloten geweest. Bergnet heeft beiden voertuigen afgesleept. Inmiddels is de weg weer open voor het verkeer.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter