Balkonbrand op Eeshof

brand eeshof

De brandweer rukte vanavond uit voor een balkonbrand aan de Eeshof. Met een welgemikte straal wisten ze de brandende plantenbak te doven. Een sigarettenpeuk was waarschijnlijk de oorzaak. De brandweer heeft vanavond haar jaarlijkse barbeque en waren daarom al op de kazerne aanwezig. Hun snelle inzet heeft gelukkig weer erger voorkomen.

brand Eeshof Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter