Woningbrand door wasdroger

 

woningbrand

De brandweer moest even na 17.00 uur uitrukken voor een woningbrand aan de Naarderhop.  Daar was brand ontstaan in de wasdroger. Toegesnelde politieagenten wisten de brand al grotendeels te doven. De brand veroorzaakte behoorlijke rookontwikkeling.

Gelukkig raakte er niemand gewond. Sterkte voor de bewoners !

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Machteld
    22 september 2017 op 18:18

    Wat komt dat toch vaak voor! Wordt het stoffilter dan niet schoongemaakt na iedere wasbeurt of zijn het oude modellen? Zou graag de oorzaak willen weten, je durft hem toch bijna niet meer te gebruiken…

  • Laat een reactie achter