Persoon te water in Huizer haven

Vanmiddag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een man die met zijn fiets te water was geraakt in de werkhaven nabij het Nautisch Kwartier. Omstanders hadden iemand in het water zien vallen. Brandweerduikers hebben de man na een tijd zoeken gevonden.

Artsen van het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter stonden klaar om eerste hulp te verlenen. Hoe de toestand van het slachtoffer is, is vooralsnog onbekend. We hopen op het beste…

UPDATE De politie heeft medegedeeld dat het slachtoffer is overleden. Sterkte voor alle naasten en de hulpverleners.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter