Boom valt op huis op Huizerhoogt

Boom valt op huis

Op het Huizerhoogt aan de Blaricummerstraat is rond 16.30 uur door de harde wind een boom tegen een huis gewaaid. Zowel de brandweer van Blaricum als van Huizen werd opgeroepen om de boom zorgvuldig te verwijderen zonder nog meer schade aan te richten.

Flinke schade

De boom werd eerst gestut voordat met een hoogwerker de kettingzaag erin gezet werd. De weg is ruim twee uur afgesloten geweest om plek te bieden aan de brandweervoertuigen. Het dak van de woning heeft flinke schade opgelopen en ook zijn enkele zonnepanelen beschadigd geraakt.

Boom valt op huis
Boom valt op huis

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter