Explosies bij uitslaande brand bij volkstuincomplex

Vannacht rond 1 uur brak er brand uit op het volktuincomplex aan de Friesewal. Bij aankomst van de brandweer werd er meteen opgeschaald naar middelbrand. Omstanders werden verzocht uit de buurt te blijven omdat er gasflessen aanwezig waren die de explosies veroorzaakten. Of er veel brandstoffen staan kon de brandweer niet bevestigen maar gaat er van uit dat dit in de loods aanwezig was. De brandweer is nog enige tijd bezig met nablussen. Het hoofdgebouw zal als verloren moeten beschouwd. 

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

2 Reacties

 • Reageer
  Huizen in 2017: Een terugblik - OpHuizerhoogte.nl
  28 december 2017 op 22:13

  […] originele item: Expolsies bij uitslaande brand volkstuincomplex. […]

 • Reageer
  Nieuw clubgebouw voor Volks Tuinders Vereniging - OpHuizerhoogte.nl
  5 november 2018 op 17:40

  […] Klik hier voor ons item dat wij vorig jaar maakten van de brand. […]

 • Laat een reactie achter